Over Vidafit


Vida is het spaanse woord voor leven: la vida = het leven. Het leven in het algemeen is nogal veelomvattend, maar een belangrijk aspect van het leven is dat je je fit voelt en dat je voldoende energie hebt om de dingen te doen die voor jou belangrijk zijn.


Vidafit is opgericht door Arja de Waal-Groot. Het uitgangspunt van onze programma's is dat goede voeding en voldoende beweging bijdragen aan een fit leven. Met het Vidafitplan willen we jou daar graag bij helpen.Hoe we werken


Fitter en energieker, dat zijn onze doelstellingen. Om dit te bereiken moet er vaak een verandering in het eet- en beweeggedrag worden doorgevoerd. Niet makkelijk maar wel de sleutel om je oude patronen blijvend te veranderen.


Bewustwording, voldoende goede voedingsstoffen eten, en genoeg bewegen zijn de basis ingrediënten. Hierbij is het belangrijk dat je zelf meedenkt en meedoet. Je zult ontdekken dat er veel gezonde en lekkere voedingsmiddelen zijn die je ongestoord kunt eten en dat dit een positieve invloed heeft op je lichaam.


Benieuwd geworden en wil je graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.